Dijous, 6 De Maig De 2021
Plaça Constitució, 5, Maials - 25179
Telèfon: 973130004 Fax: 973130403

Novetats

12/02/2021

ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA. MESURES A TENIR EN COMPTE PER A LA VOTACIÓ A MAIALS


Foto

Aquest diumenge, 14 de febrer, estem cridats a votar.

Seguint les recomanacions del Departament dAcció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, i de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, lAjuntament de Maials està prenent totes les mesures de seguretat i vetllarà per tal que tothom pugui exercir el seu dret a votar de forma segura.

Les votacions es duran a terme a les Escoles, on totes les entrades i sortides, així com la distància de seguretat, estaran convenientment senyalitzades. A més, a lentrada del recinte hi haurà un responsable de seguretat sanitària.

MESURES A TENIR EN COMPTE:

-        Porteu la mascareta en tot moment.

-        Es recomana portar el vot preparat de casa, tot i que també es disposarà de paperetes al local.

-        Tingueu també la identificació (DNI) a mà, perquè lhaureu densenyar als membres de la taula (en cap moment aquests tocaran la vostra identificació)

-        Només podrà accedir al col·legi de votació la persona que ha de votar. La cua es farà a la vorera, al davant de les Escoles. Les persones que necessitin assistència podran anar acompanyades duna persona.

-        Respecteu la distància de seguretat d1,5 m entre persones, així com els circuits marcats, i espereu als llocs senyalitzats. Cal evitar encreuaments entre electors.

-        Trobareu gel hidroalcohòlic a lentrada i a la sortida de les Escoles: desinfecteu-vos les mans, tant a lentrar com al sortir, i tireu els papers a la paperera.

-        Respecteu en la mesura del possible aquestes FRANGES HORÀRIES:

·      De 9.00 a 12.00 h: col·lectius de risc davant la Covid.

·      De 12.00 a 19.00 h: població en general.

·      De 19.00 a 20.00 h: persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos).

Les franges no són obligatòries, és a dir, tothom pot anar a votar quan li vagi bé, però es recomana molt respectar-les per tal de minimitzar el risc de contagi. Tindran prioritat a lentrada les persones de col·lectius vulnerables (minusvàlids, persones amb caminador, etc.).

ANIMEM A TOTHOM A ANAR A VOTAR. ELS ESPAIS SÓN SEGURS


Informació addicional


IWS

Mapa Web